Ieder Het Zijne Pedicure Elst


Ieder Het Zijne Pedicure Elst

Schimmelnagels


Schaamt u zich ook voor uw lelijke teen- of schimmelnagels? Dat is nu verleden tijd. Pedicurepraktijk Ieder Het Zijne biedt u de oplossing: de nieuwe standaard in teennagelcorrectie.

LCN Wilde-Pedique gel voor de mogelijkheden ten aanzien van:
  • Schimmelnagels (mycose, oftewel in de volksmond genaamd kalknagel)
  • Nagelreparaties (bijv. een afgebroken hoek -en of gespleten nagel)
  • Verkleurde teennagels
  • Ook te gebruiken bij mensen met diabetes mellitus

De LCN Wilde-Pedique gel die speciaal ontworpen is voor de voet bevat het wetenschappelijk getestte kiemdodend component piroctone olamine tegen schimmels en gisten. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver in deze gel een antibacteriële werking toegeschreven, welke de reeds toegevoegde anti-mycotische componenten nog beter ondersteunt.

Altijd en overal mooi verzorgde voeten!
Wilde-Pedique is een cosmetisch nagel correctiemiddel en is zeer geschikt voor mannen met voetnagelproblemen. Het is een speciaal voor de voeten ontwikkelde Wilde-Pedique gel van LCN. Te gebruiken met het speciaal ontwikkelde LCN mycosept tinctuur. Voor de vrouwen kan dit eveneens gecombineerd worden met de moderne laktechnieken. Vooral de combinatie met de zeer vrouwelijke trendy 'French' dat aangewend wordt in combinatie met de kleur white of met één van de andere colour gels aan de nagelrand. Omdat deze LCN Wilde-Pedique gel een bijzonder elastische kunststof is die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de voet of de teennagel, betekent dit dat het op geen enkele wijze als storend wordt ervaren.Ieder Het Zijne Pedicure Elst


Korte Bemmelseweg 44
6662 BP, Elst (Gld)
(0481) 37 85 59
joke@iederhetzijne.nl
Bekijk pedicure vergoedingen op
Pedicure vergoedingen op Zorgwijzer.nl