Ieder Het Zijne Pedicure Elst


Ieder Het Zijne Pedicure Elst

Persoonlijk advies


Elke persoon is verschillend daarom geef ik u als pedicure een uitgebreid persoonlijk advies over de eventuele voetproblemen en voetverzorging van uw voeten zodra ik u mag verwelkomen in mijn praktijk. Uiteraard geef ik u deze adviezen ook vrijblijvend per telefoon of email wanneer u contact met mij opneemt. Adviezen, en de uitvoerende mogelijkheden om ze eventueel uit te voeren gebeuren met u in overleg, wat te doen! En ik zou u kunnen verwijzen naar andere disciplines waar ik nauw mee samen werk, zoals podologen of huisarts. Voor het advies t.a.v. een goede schoen, begin ik voor u nu al met een voorproefje en zou ik deze adviezen graag met nog meer aandachtspunten t.a.v. de schoen verder persoonlijk aan u willen toelichten.

Schoenadvies
Als u een schoen koopt in een goede schoenenzaak dan zou het advies moeten zijn: loopt u eens met de nieuwe schoenen over een zachte (vloerbedekking) en een harde ondervloer. Want een goede schoen behoort gelijk goed te zitten! Een schoen loopt niet uit! En een zachte ondervloer vertekent soms het beeld. Vergeet daarom ook niet stil te staan bij de keuze van de hakhoogte; bedenk waarvoor u de schoen nodig heeft: een feest, werk of sport. In ieder geval zou voor het goed kunnen functioneren van de voet de hak niet hoger moeten zijn dan 2 a 3 cm. Koop altijd de schoen later op de dag wanneer de voeten al wat opgezet zijn door vermoeidheid. Denk ook vooral aan de soepele en toch stevige loopzool. En u weet waarschijnlijk wel: bij twijfel nooit kopen!

Bij pedicurepraktijk Ieder Het Zijne wordt de schoen zowel de voet opgemeten om de juiste schoenmaat vast te stellen!Ieder Het Zijne Pedicure Elst


Korte Bemmelseweg 44
6662 BP, Elst (Gld)
(0481) 37 85 59
joke@iederhetzijne.nl
Bekijk pedicure vergoedingen op
Pedicure vergoedingen op Zorgwijzer.nl