Ieder Het Zijne Pedicure Elst


Ieder Het Zijne Pedicure Elst

Overige behandelingen


Onder de overige behandelingen kunt u bij de pedicurepraktijk Ieder Het Zijne ook terecht voor de cosmetische hand- en voetnagels en, niet te vergeten, ontspanningsmassages.

Cosmetische hand- en voetnagel behandelingen
Heeft u beschadigde nagels? Of mooie teen- en handnagels van u zelf? Trendy LCN 'French' manicure om op hand- en voetnagel te creëren. Vraag uw pedicure naar de speciaal ontwikkelde LCN Wilde-Pedique gel voor de teennagel. Dit in combinatie met de bijzonder geslaagde moderne laktechnieken, vooral met de kleur Pearl White of één van de andere colour gels aan de nagelrand! Altijd en overal mooi verzorgde voeten!

Ontspannings- en massagebehandelingen
Onder andere de hot stones massage en een been- en voetmassage. Dit is een verwennerij met verschillende mogelijkheden op het gebied van verwarmde gepolijste basaltstenen en aromatische verwarmde oliën.

Manicure of paraffine pakking
Manicure met of zonder paraffine pakking. Of een paraffine pakking voor uw droge en vermoeide voeten.

Harsen (ontharen)
Ook kunt u bij mij terecht voor het harsen van verschillende lichaamsdelen zoals: armen, benen, boven en onderlip, oksels. Zie voor deze samengestelde combinatie behandelingen naar de aanbiedingen van prijs- en combinatie mogelijkheden in de tarievenlijst.Ieder Het Zijne Pedicure Elst


Korte Bemmelseweg 44
6662 BP, Elst (Gld)
(0481) 37 85 59
joke@iederhetzijne.nl
Bekijk pedicure vergoedingen op
Pedicure vergoedingen op Zorgwijzer.nl