Ieder Het Zijne Pedicure Elst


Ieder Het Zijne Pedicure Elst

Ingroeiende nagel


Het ontwikkelen van een ingroeiende nagel kan ontstaan bij mensen die in een te smalle of te hoge schoen lopen. Maar ook een te strakke sok of nylon kous kan de oorzaak zijn van de ingroeiende nagel. Daarnaast komt een ingroeiende nagel vooral vaak voor bij (top)sporters, zoals marathon- of hardlopers, sprinters, voetballers of mensen die tennissen. Dit kan komen doordat men de (sport)schoen vaak te strak vastbindt of te klein koopt. Maar ook bijvoorbeeld door wrijving in een te grote of te kleine schoen waardoor de tenen (veelal de grote teen) tegen de schoenneus opstoot tijdens de afwikkeling van de voet. Heeft u last van ingroeiende nagels? Hierover geef ik u graag persoonlijk advies!

Als men te maken heeft met ingroeiende teennagels heeft men pijn en ontstaan er veel ongemakken. Bij een ingroeiende nagel kan een nagelbeugel geplaatst worden. De nagel wordt door de beugel geholpen om weer in een normale stand terug te keren. Pedicurepraktijk Ieder Het Zijne biedt u de oplossing door middel van een nagelbeugel en LCN Wilde-Pedique gel om het nagelprobleem voor u op te lossen.

Nagelbeugel met LCN Wilde-Pedique gel
Waarom de keuze voor het plaatsen van een nagelbeugel in samenwerking met LCN Wilde-Pedique? Bij het plaatsen van een nagelbeugel komt het vaak voor dat kousen (nylons) beschadigd worden door de nagelbeugel. Uw pedicure die werkt met LCN Wilde-Pedique biedt in dit geval de oplossing. LCN Wilde-Pedique is een flexibele gel die het nageloppervlak inclusief de nagelbeugel verzegeld. Vanwege de bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van uw voet of teennagel zal de teennagelcorrectie op geen enkele wijze als storend wordt ervaren. Het spreekt vanzelf dat de beugelbehandeling en nazorg die de beugelbehandeling eist vroegtijdig afgesproken moet worden. Maakt u hiervoor dan ook tijdig een afspraak via mijn contactgegevens.Ieder Het Zijne Pedicure Elst


Korte Bemmelseweg 44
6662 BP, Elst (Gld)
(0481) 37 85 59
joke@iederhetzijne.nl
Bekijk pedicure vergoedingen op
Pedicure vergoedingen op Zorgwijzer.nl